Zo ervaren anderen werken bij WOLF

Zo ervaren anderen werken bij WOLF

WOLF rijbewijsshop onderscheid zich van andere rijscholen met een unieke lesmethode, vooruitstrevende jonge aanpak en vast inkomen door een contract in loondienst. Hoe is het om bij een van de grootste rijscholen van Nederland te werken?

VINCENT OVER WERKEN BIJ WOLF: "IK HEB NOG NOOIT ZOVEEL PLEZIER IN MIJN WERK GEHAD."

"Vanaf dag 1 krijg je direct het vertrouwen en word je vrijgelaten om zelfstandig je lessen vorm te geven. Er is niemand die continu over je schouders meekijkt. Dat vind ik heel prettig. Tegelijkertijd voelen collega’s als familie. Iedereen is bereid om je te helpen. Ik heb ook geen seconde het gevoel dat ik er alleen voor sta."

Lees mijn ervaring

Monique over werken bij WOLF: ‘ik werk met veel liefde en plezier bij WOLF en zit echt op mijn plek.’

‘Als instructeur leer je je leerlingen iets waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Je draagt bij aan hun ontwikkeling. Bij de eerste les stapt een onzekere leerling achter het stuur. Het is aan jou om hier een zelfverzekerde bestuurder van te maken die veilig en met plezier kan autorijden.

Ik heb een ander werkrooster voor de even en oneven weken. Dat geeft mij extra vrijheid om mijn werkuren over de week te verdelen op een manier die het beste bij mij en mijn leerlingen past.’

Lees mijn ervaring

Gideon over werken bij WOLF: "Carrièreswitch was absoluut de juiste keuze."

Toen Gideon een vacature van WOLF voorbij zag komen, was hij direct geïnteresseerd. Om zijn instructeurspas te halen, volgde hij naast zijn baan de opleiding tot rijinstructeur. Dat beviel erg goed. "Ik vond het stiekem best leuk om even terug de schoolbanken in te gaan."

Na een succesvolle stageperiode is hij bij WOLF in loondienst komen werken. Wat hij het allerleukste vindt? "Werken als rijinstructeur is echt mensenwerk. Elke 100 minuten zit er een andere leerling naast je die op een andere manier leert en waarvan jij als persoon ook veel kunt leren. Dat vind ik het allerleukste aan mijn werk." 

Lees mijn ervaring

Don over werken bij WOLF: "Vanaf dag één krijg je al het vertrouwen."

"De cultuur en manier van werken is bij WOLF heel anders dan bij andere rijscholen. Bij WOLF voel ik mij thuis en word ik gewaardeerd. Het werken in loondienst zorgt voor zekerheid. De collega’s van de klantenservice nemen veel werk uit handen en staan altijd voor je klaar."

Lees mijn ervaring

Dit vinden anderen van werken bij WOLF