Dit ga je doen als rijinstructeur bij WOLF

Dit ga je doen als rijinstructeur bij WOLF

Een afwisselende baan met veel sociale contacten. Lees meer over de werkzaamheden van rijinstructeur bij WOLF rijbewijsshop.

Je werkt in loondienst, geeft les volgens een unieke lesmethode en begeleid leerlingen naar het examen. Ook heb je nauw contact met de klantenservice. Zij plannen rijlessen in en beantwoorden vragen van leerlingen, zodat jij je volledig kunt focussen op het lesgeven.

Afwisselende baan met sociale contacten

Als instructeur begeleidt je leerlingen in de voorbereiding op het examen. Je geeft advies over het aantal rijlessen en het daarbij passende rijlespakket. Houd je van afwisseling? Rijles geven aan toekomstige taxichauffeurs is bij ons ook mogelijk. Je werkt nauw samen met de collega’s van de klantenservice. Zij plannen en verzetten rijlessen en examens en beantwoorden vragen van leerlingen. Zo kan jij je volledig focussen op het lesgeven.

Instructeur overhandigt sleutels lesauto aan leerling.

Geen instructeursbewijs? Volg onze opleiding met baangarantie

Unieke lesmethode

Bij WOLF geef je rijles volgens een unieke lesmethode die bestaat vier fases: bediening, eenvoudige verkeerssituaties, complexe verkeerssituaties en gedrag / zelfstandig rijden. Elke fase bevat instructievideo’s die de leerling voor de rijles bekijkt via de WOLF route app

Met de app bereidt de leerling ook de tussentijdse toets, het theorie-examen en het praktijkexamen voor, bijvoorbeeld met examenroutes. De leerling plant en herplant zelf de rijlessen en heeft altijd inzicht in de voortgang van de rijopleiding. Als instructeur houd je de voortgang in de app bij. Zo is de leerling in control van de eigen rijopleiding en heb jij een vaste plek om de voortgang van al je leerlingen bij te houden.

Anderen over werken bij WOLF